Vacatures

Al meer dan 35 jaar biedt Fc. M.e.o. G-voetbal voor mensen met een verstandelijke beperking uit Meppel en Omstreken. Wij zijn er voor jong en oud, man of vrouw. De jeugd vanaf 6 jaar is welkom bij ons en spelen tot ongeveer hun 18e in ons jeugdteam. Daarnaast hebben wij drie senioren teams, onderverdeeld in drie verschillende niveaus. Afhankelijk van hun eigen mogelijkheden worden de spelers in een bepaald niveau ingedeeld. Alle teams spelen competitie wedstrijden in Zwolle (in de zaal) en regelmatig worden er toernooien in binnen- en buitenland bezocht (zowel in de zaal als op het veld). Bij ons staat het spelplezier voorop. Niet alleen voor onze eigen spelers, maar ook voor de spelers van de tegenstander.

Daarnaast hebben wij een activiteitencommissie, die voor ons vele uiteenlopende activiteiten organiseert, waarin ons eigen clubhuis aan de Jan Sluytersstraat een belangrijke schakel in is. Denk daarbij aan bingo, darten of spelavonden. Want, Fc. M.e.o. meer is dan alleen maar voetbal.

Belangrijk om te weten is dat wij in de afgelopen 35 jaar hebben ervaren dat voetbal een belangrijk middel is om te komen tot integratie en acceptatie en het een goede beeldvorming geeft van elkaar en naar de samenleving. Mede hierdoor ontstaan er kansen en mogelijkheden voor onze spelers om een goede plek in de samenleving te verwerven. Wij zelf brengen dat in de praktijk door onze spelers ook in te zetten voor andere werkzaamheden.

Om dit allemaal draaiende te houden, zijn er veel vrijwilligers nodig. Fc. M.e.o. heeft een trouwe schare vrijwilligers, waarvan sommige al meer dan 20 jaar actief zijn voor de club. Toch kunnen ook wij nieuwe vrijwilligers goed gebruiken.

Binnen Fc. M.e.o. onderscheiden wij de volgende functies:
• Bestuur
• Trainer van de spelers
• Begeleider van de spelers
• Organisator van niet voetbal activiteiten
• Barvrijwilliger in ons clubhuis
• Onderhoud / beheer van ons clubhuis

Kennis en ervaring is minder belangrijk voor ons. Affiniteit met de doelgroep daarentegen wel. Het is belangrijk open te staan voor onze leden, zodat er een goede band met ze opgebouwd kan worden.

Lijkt het u leuk om deze unieke club te ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie in ons clubhuis vertellen wij u graag meer over Fc. M.e.o. en de verschillende werkzaamheden die er zijn. Het is mogelijk om de eerste periode met onze vrijwilligers mee te lopen, om zodoende een beeld te krijgen van alle werkzaamheden.

Tijdens de eerste maanden zullen wij u begeleiden en regelmatig contact hebben over de werkzaamheden en het contact met onze spelers.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met het bestuur (zie pagina Wie is wie).